maandag 9 april 2012

OPI New York City Ballet

7724bf3d OPI New York City Ballet
Bron misslipgloss.nl

OPI blijft maar komen met de limited edition collecties! De collectie die nu als eerste in de winkels ligt is de New York City Ballet lijn, met vijf subtiele pastelkleurtjes en één glitterlak.

4 nieuwe lipsticks van Estée Lauder

Omg , ik moest hier gewoon een artikel over schrijven ! Het gaat erom dat ik vorig jaar voor Kerstmis 4 lipsticks kreeg van Estée Lauder . Toen gebruikte ik ze nog niet echt veel , maar nu wel . Daarom wou ik er even een artikel over maken !
de 4 lipsticks

M.A.C


Moeder Natuur heeft ons van de lente laten proberen en hierdoor hebben we instant zin in kleur en zonneschijn. Tijd voor een lekker kleurtje op je lippen en een blosje op je wangen. En laat MAC nu aankomende 7 april met een prachtige collectie met alleen maar blushes uitbrengen! Très Cheek heet de collectie, wat een geweldige naam of niet? Wij zijn in ieder geval heel enthousiast én hebben al een kleine preview van een prachtige blush uit deze collectie. Lees gauw verder!
De collectie bestaat uit 6 verschillende blushes, in warme en koele tinten en zowel satin als frost finishes.
TrsCheek Beauty 72 MAC Très Cheek

Zelf ontharen Veet

PhotobucketHet liefst willen wij vrouwen gladde benen. Gladde benen, de hele zomer lang! Veet introduceert daarom de nieuwe EasyWax elektrische roller. Dit is een wasverwarmer met roll-on applicatie. Hiermee kun je op je gemak thuis ontharen met salon resultaat, want de Veet EasyWax heeft namelijk dezelfde samenstelling als die gebruikt wordt door schoonheidssalons. De EasyWax werkt al vanaf de eerste keer doeltreffend op haartjes van 2mm. Meer weten? Kijk dan op Photobucketwww.veet.nl

De tien beste beauty hapjes


830e55c3 De tien beste beauty hapjesJe hebt er vast wel eens wat over gelezen: beauty food. Eten dat lekker en gezond is, maar juist enorm goed voor je huid, haar en nagels. Omdat ik snap dat je door de bomen (ehh.. groenten?) het bos niet meer ziet, vandaag de tien beste beauty hapjes!

Budget : Nieuwe Catrice quarto's


a3105c4f Nieuwe Catrice Quatros: swatchesDe oogschaduws van Catrice vind ik prachtig en ik blijf ze maar kopen. Hun oogschaduwpaletjes met vier kleuren zijn ook hartstikke mooi, en ze hebben net twee nieuwe soorten uitgebracht! Tijd om die even te laten zien !