zondag 8 april 2012

Parfum 7 : Miss Dior


d2a2e0fa Eye candy: Miss Dior Eau Fraîche
Bron misslipgloss.nl
In 1947 ontwikkelde Christian Dior zijn New Look, en daarmee lanceerde hij ook zijn allereerste parfum: Miss Dior (vernoemd naar zijn zus). Miss Dior bestaat dus al ontzettend lang, en daarom is er nu een nieuwe versie van dit parfum: de Eau Fraîche. Vol bloemen, frisheid, en vooral heel erg zomers en zonnig.

Waarom pluist het haar bij vochtig weer ?


Hy meiden , ik kreeg een e-mail van een meisje die bijna elke keer als het regent gepluist haar krijgt  .  Ze vroeg me wat ze er verder nog aan kon doen, want een haarserum bood geen soelaas. Tja, en toen zat IK even met mijn handen in het haar, want ik wist zo 1 – 2 – 3 geen oplossing. Om uit te zoeken hoe dit probleem te verhelpen is leek het me logisch om eerst uit te zoeken hoe het kan dat je haar gaat pluizen bij vochtig weer. Want in Suriname is de luchtvochtigheid vele malen hoger vergeleken bij Nederland.
Vaak hoor je dat meiden hun krullende haren hebben gestijld en dat dit bij mist, vochtig weer of na een regenbui weer helemaal terug gaat krullen. En stijlen ze het niet, dan gaan de krullen gek plat op hun hoofd zitten. En meiden met van nature stijl haar hebben bij dit soort weersomstandigheden ook ineens meer frizz. Juist als er vocht in de lucht zit lijkt het alsof onze haren uitdrogen en hierdoor gek gaan zitten. Wat is hiervan de oorzaak?

Stash 3

Ik dacht het is weer eens tijd voor een stash filmpje . Op dit filmpje ben ik echt  verliefd dus om het kort te maken :) . Hier is het stash filmpje ! ( Heb je nu iets van ik begrijp het niet goed ? Ga dan even kijken naar ''stash 2 '' daar leg ik het uit ! )


waarom vind ik deze stash heel aantrekkelijk ?: Tja , ik vind het ten eerste heel mooi ingericht , maar
                                                                        ook het is ''lekker'' veel !


mooi ingericht ? : Ja , alleen zou ik een andere kast pakken , maar natuurlijk indereen een andere
                            smaak !  




KOH nagelakjes !


Had ik het vanochtend over kleurige sneakers, ga ik het nu over kleurige nagellak hebben! KOH brengt dit voorjaar namelijk weer een geweldig mooie limited edition lijn op de markt met vrolijke, opvallende en vooral verleidelijke kleuren. Deze nieuwe collectie heet ‘Sexy’, want met mooie handen en perfect gelakte nagels ben jij deze zomer hartstikke onweerstaanbaar. Weg met die typische winterse lakjes (taupe, bruin, grijs) en say hello to colour! KOH Sexy bestaat uit vrolijke, frisse kleuren die werkelijk van je nagels afknallen.