donderdag 29 maart 2012

Nieuwe trend of niet ?

Kaviaar is duur en chic, en veel mensen vinden het niet lekker. Wel ziet het er prachtig uit, die kleine zwarte bolletjes… Dat dachten de mensen achter Ciaté ook, want die komen binnenkort met Caviar Nails… Nieuwe trend?!


0167f82f Nieuwe trend: Caviar nails
Ik heb zoiets nog nooit eerder gezien, wel heb ik nail art kraaltjes bij professionele nagelmerken gezien, maar dat is meer voor beading, niet bedoeld (en niet klein genoeg) om je nagels helemaal mee te bedekken. Deze Caviar Pearls van Ciaté dus wél… Wauw! Ze komen in een nagellakflesje, samen met een basiskleur. In de UK webshop kosten ze £18, wat €21,54 is. Hoeveel ze precies in Nederland gaan kosten (ik ga er voor het gemak maar even van uit dat ze ook naar ons toe komen!) weet ik niet, maar dat zal rond de €22 zijn.
Er zijn dus drie kleuren: Rainbow, Mother of Pearl en Black Pearls.
30dc750a Nieuwe trend: Caviar nails
Rainbow, met Strawberry Milkshake als basis. Doet me heel erg denken aan van die ‘spikkeltjes’ op softijsjes! Dat zal ook ongetwijfeld de bedoeling zijn smile Nieuwe trend: Caviar nails
7ac9dc2e Nieuwe trend: Caviar nails
Mother of Pearl met Snow Virgin als basis. Net echte mini pareltjes…
6fef7b32 Nieuwe trend: Caviar nails
Black Pearls met Ghetto Fabulous als basis. Net kaviaar! De basiskleuren bestaan gewoon al en zijn al een paar jaar te koop.
52f3f31b Nieuwe trend: Caviar nails
Maar hoe breng je dat nu precies aan? Het is niet zo moeilijk maar je moet er wel eventjes de tijd voor nemen… Eerst doe je de gewone nagellak op en dan strooi je de Caviar pareltjes over de nog natte nagellak. Dan duw je ze goed aan zodat ze goed vast komen te zitten in de nagellak. En dan… twintig minuten wachten. Dat is wel lang! En ik ben heel benieuwd hoe het ‘voelt’ op je nagels. Als je met je hand door je haren gaat, zal je dan vast komen te zitten? En hoe lang duurt het voor je loopt te strooien met kleine pareltjes?
In deze video kan je heel duidelijk zien hoe het er uit ziet en hoe het wordt aangebracht.

dc3a84ba Nieuwe trend: Caviar nails
Zo zien de setjes er uit! In een mooi doosje met de twee flesjes. Pretty!
0ac45b07 Nieuwe trend: Caviar nails
Echt helemaal nieuw is de Caviar manicure niet, het werd een paar jaar geleden ook al op de catwalk gespot, maar die pareltjes zijn wel wat groter. Echt hetzelfde effect als bij Ciaté heb ik nog nergens gespot… Ik ben zelf super nieuwsgierig en kan niet wachten tot ik een setje kan bestellen om het te proberen. Zou het echt zo makkelijk zijn, er zo gaaf uit zien én goed blijven zitten?
Wat vinden jullie er van ?

Budgettip: Catrice

Elke dinsdag worden alle producten aangevuld in mijn Kruidvat, dus gisteren na werk snelde ik even langs om te kijken of de nieuwste limited edition collecties van Catrice en Essence waren aangevuld. En ja hoor, lucky me! Ik had de Eye Aquarelle Duo Chalks al gespot op het Kruidvat event en toen ik ze daar swatchte wist ik dat ik ze absoluut in huis moest halen. Ze zijn namelijk helemaal de bom! That’s right. Ik zei ‘de bom’.

De Duo Chalks komen uit de limited feMALE collectie die momenteel in de schappen ligt. Meestal wordt de display binnen no-time leeggegraaid, maar ik had mazzel en heb mijn hand weten te leggen op maar liefst alledrie de kleurenduo’s. Op de foto zien jullie van boven naar beneden:
  • C02 – Tomboy mosgroen/grijs en blauw/paars
  • C01 – Love me Gender terra/oranje en taupe met warme ondertoon
  • C03 – Boys are Back light taupe met lila ondertoon en donkergrijs

Waar doen deze blokjes ons toch aan denken? Kennen jullie de Shimmer Cubes van The Body Shop? Dat zijn exact dezelfde blokjes, qua formaat en structuur dan, die ze per 4 verpakken in een palette. De Shimmer Cubes kosten €22 per 4 stuks. Deze blokjes van Catrice doen wat mij betreft niet onder voor die van TBS. Dit zijn hoge kwaliteit oogschaduwblokjes in prachtige kleuren en met een shimmery finish die schittert in het zonlicht. Echt heel erg mooi.

Maar hoe duur zijn deze Catrice Duo Chalks dan? Ze kosten slechts €2,99 per 2 stuks. Dat is €1,50 per blokje en bijna 4 keer zo goedkoop ten opzichte van de Shimmer Cubes van TBS. Heb je de Shimmer Cubes van The Body Shop dus altijd al willen hebben, maar had je er nooit het budget voor? Sla dan als een gek deze Duo Chalks van Catrice in voordat ze uitverkocht zijn.

Ook voor de dames die al wel een Shimmer Cube palette in hun bezit hebben zijn deze Duo Chalks leuk. Gezien ze hetzelfde formaat hebben kun je deze blokjes ook gewoon in je TBS palette plaatsen, omdat je bijvoorbeeld een kleurtje hebt die op is of omdat je even wilt afwisselen. Deze Duo Chalks zijn goede aanvullingen op de Shimmer Cubes die je al hebt!

Parfum 3: Yves Rocher

Ik hou van zoute geuren en  vooral in de  zomer en daarom wou ik vandaag deze heerlijke , zoute geur laten zien !
Ik kreeg deze zo'n 2 weken geleden op gespost door Yves Rocher .
Dit is zo'n geur waar je niet genoeg van kan krijgen .
Het zit in een prachtige verpakking en de dop van de parfum is zo mooi en zomers .







Zeker een aanrader !