dinsdag 3 april 2012

Parfum 6 : Body Shop


Speciaal voor de zomer steekt The Body Shop een aantal van haar parfums in een ander jasje. Een zomers jasje, wel te verstaan. De geuren uit de Summer Fragrance Collection 2012 zijn helemaal geschikt voor bij een cocktail aan het strand, een beetje zonnebaden in de tuin of wanneer je last-minute een terrasje pakt tijdens een zwoele zomeravond.
Photobucket

Even tussen door ...

Ik heb een weddenschap met mijn vriendinnen . Het gaat erover dat ik op 1 week tijd 900 bezoekers moet hebben . Dus ik dacht direct oké , ik doe het , maar ik krijg op 1 dag 140 ( ongeveer ) bezoekers op mijn blog. Dat vind ik al aardig wat , maar jullie moeten mij helpen . Op mijn blogje kan ik zien wie er op komt .
Dus maak reclame bij je vrienden, , familie , ... . En ...

Wie de meeste reclame maakt op mijn blogje mag een week lang kiezen wat op mijn blog moet verschijnen !  (Laat dan een reactie achter dat je mee doet ) Veel succes : ) 


Liefst, Lenet <3

Catrice: Million Styles effect top coat


Afgelopen  zaterdag ben ik samen met vrienden naar het kruidvat gegaan om deze collectie is heel goed te bekijken en ja, ik heb er een paar van gekocht ;) .
Ik zag het staan er rende er op af om deze direct te pakken . Als je deze nog wil moet je super , super snel zijn , want het is maar Limited Edition en zijn echt zeer snel weg .
Ik kwam dan volgende woensdag terug en ze waren allemaal weg ! Enjoy de review .