dinsdag 3 april 2012

Parfum 6 : Body Shop


Speciaal voor de zomer steekt The Body Shop een aantal van haar parfums in een ander jasje. Een zomers jasje, wel te verstaan. De geuren uit de Summer Fragrance Collection 2012 zijn helemaal geschikt voor bij een cocktail aan het strand, een beetje zonnebaden in de tuin of wanneer je last-minute een terrasje pakt tijdens een zwoele zomeravond.
Photobucket

Photobucket
Photobucket
Ja, het is een heuse collectie! Een collectie bestaande drie originele The Body Shop geuren, die zomers zijn opgepimpt. Wanneer de parfums te koop zullen zijn weet ik niet precies, maar waarschijnlijk kan je ze eind april/begin mei verwachten.
Photobucket
Love Etc… Sun Kiss is de zomerse variant van Love Etc…, gecreëerd door Dominique Ropion, die ook geuren als Pure Poison van Dior en Alien van Therry Mugler creëerde. In Love Etc… Sun Kiss zit onder andere nectarine, neroli jasmijn en amber. Het belooft een fruitige melange van ondeugende bloemengeuren te zijn, speels en flirterig.
Photobucket
Dreams Unlimited Sun Fresh is de geur die ik zelf ook heb, dus hier kom ik nog uitgebreid op terug. The Body Shop noemt Dreams Unlimited Sun Fresh een verkoelende en verfrissende oceaan. Het is een sprankelende, fruitige bloemengeur, gecreëerd door Loc Dong, die ook Be Delicious Night van DKNY en Versace Euphoria creëerde.
Photobucket
White Musk Sun Glow is volgens TBS een frisse benadering van het originele White Musk parfum. Hier ben ik heel benieuwd naar, want zoals jullie waarschijnlijk wel weten ben ik een groot fan van de White Musk parfums van TBS. White Musk Sun Glow heeft onder andere noten als citroen, pioen en muskus. Het hoort een sensuele en verrassende melange van bloemengeuren te zijn, elegant en sensueel. Het parfum is gecreëerd door Domitille Bertier, die ook Hot Water van Davidoff en Flowerbomb van Vikor & Rolf creëerde.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten