maandag 22 juli 2013

Tips om te bruinen

Alles staat leuker met een bruin tintje. Felle jurkjes, witte shirtjes en shortjes. Vaak heb je ook veel minder of zelfs geen make-up nodig wanneer je lekker gebruind bent. Er zijn zelfs mensen met tanorexia. Die arme stakkers zijn verslaafd aan een bruin kleurtje. Laat het asjeblieft niet zover komen. Zon verantwoord met een hoge factor, niet te lang bakken en het liefst niet in de uren dat de zon het felst is (tussen twaalf en drie). Maar, gelukkig hebben we nog wat smokkeltrucs. Deze zijn niet slecht voor je en je wordt er toch extra snel bruin van. Daar houden we van!
extrabruinmetbescherming

Summer Inspiration #1

Een lekkere frisse duik in het zwembad als het warm is kan heel veel deugd doen en zeker als het zeer warm is en zeker met dit weer is het zwembad heilig ! Ik heb een paar zomer foto's gevonden aan het zwembad. Kijk je even met mij mee ...
BEAUTY / Андреа. ♕

Terug van weg geweest ...

Na een zeer lange tijd niks meer van mij te laten horen ben ik eindelijk weer terug. Ik weet dat ik nu jullie vertrouwen in mij en mijn blog niet meer is zoals ervoor, maar ik hoop dat ik nu in dit artikel kan uitleggen hoe dat komt.