maandag 27 augustus 2012

Budget tips #12

Vandaag een nieuwe 'Budget Tip'! Ik heb een tijd wat budget maskers uitgetest, maar ze waren goed maar voor mij hoorde ze nog niet echt bij de Budget Tip. En ik vroeg mijn moedertje om hulp en zij had een oud trukje gegeven dat zij vroeger vaak gebruikte en dat was honing! En het werkt echt geweldig ik had echt veel zwarte puntjes en na ik de honing op mijn gezicht bracht waren ze allemaal weg en ik vind dit masker echt geweldig!

Hoe het werkt?: Gewoon simpel, honing pot opendoen en op je gezicht aan brengen en klaar. Het plakt helemaal niet op je gezicht en het is echt makkelijk af te halen! 








Nieuwe Essence Colour & Go nagellak: 5 kleuren.


Nieuwe Essence Colour & Go nagellak: 5 kleuren.


Wanneer een merk besluit een product te ‘veranderen’ of te ‘verbeteren’, vind ik dat toch vaak een beetje spannend. Etenswaren worden ook regelmatig verbeterd, en dan zit je opeens met rare stukjes fruit in je favoriete muesli. Zo kan het ook gebeuren dat een make-upmerk iets ‘verbetert’, wat eigenlijk geen verbetering is. Die rare stukjes fruit voegen niets toe! Essence veranderde en verbeterde de Essence Colour & Go nagellak. Ik probeerde 5 nieuwe kleuren.
Photobucket