donderdag 20 december 2012

Mijn make-up stash

Eindelijk, ik heb gisteren mijn make-up stash opgenomen. Ik wil wel zeggen dat er nog een 2 producten van de Body Shop er niet in zitten. Dit komt omdat ik er een artikel ben aan het schrijven daar over. 
VEEL PLEZIER met kijken! 

Miss Dior (bron: Beautylab)


In 1947 lanceerde Christian Dior zijn eerste voorjaarscollectie die al snel bekendstond als de ‘New Look’. Zijn revolutionaire collectie werd razend enthousiast ontvangen door zowel Hollywood sterren als modejournalisten. Het was ook nogal wat, die eerste collectie van Dior. Het accent lag op de taille en werd extra geaccentueerd door uitlopende rokken. Vrouwelijk, elegant, maar ook zeer verleidelijk en sensueel. En zo is de style van Dior vandaag de dag nog steeds.
Wist je dat?
De assistent van Christian Dior nam het roer over nadat Dior in 1957 onverwachts stierf. Zijn assistent heette Yves Saint Laurent.
In 1947 lanceerde Dior echter ook zijn allereerste parfum, Miss Dior genaamd. Net zoals zijn vernieuwende collectie is ook zijn parfum anders dan alle andere parfums uit die tijd. In 1947 waren vooral de poederige, rijke parfums in de mode, maar Miss Dior is daarentegen een sprankelende ‘groene’ bloemengeur.