zaterdag 17 augustus 2013

Back To School Looks #Video

De Back To School Looks zijn weer een hype op het internet. Iedereen wilt wel weten hoe dat ze zich snel kunnen op maken en er dan toch nog stralend kunnen uit zien. Ik ben er een grote fan van ! Dit jaar moet ik 40 min op de tram zitten en vorig jaar moest ik er maar 5 minuten op zitten ! Dus ik had vorig jaar tijd zat, maar dit jaar niet, dit jaar moet alles SNEL gaan. Dus daarom heb ik enkele Back To School Looks gezocht op Youtube dus zijn jullie benieuwd lees das zeker verder ...

Hoe krijg ik langere nagels ? #2

Ik ben nu al zo'n 2 weken bezig om niet op mijn nagels te bijten en dat lukt zeer goed ! Alleen, ik vind dat ik percies een lengte heb bereikt en dat mijn nagels nu niet meer groeien. Ik weet dat het waarschijnlijk niet zo is, maar ik heb gelezen als je vroeger vaak op je nagels hebt gebeten dat je nagels dan ook niet meer zo snel zullen terug groeien. Dat geloof ik wel ik ben vroeger een echte bijter geweest en dat ik ben er dan echt ineens mee gestopt en dat ging de eerste dagen zeer goed, maar de volgende dagen had ik er echt alst van dat ik niet op mijn nagels kon bijten, want ik bijt vooral op mijn nagels als ik gestressd ben. Ik heb enkele tips opgezocht op het internet hoe je nagels sneller groeien.
Ben je geïnteresseerd lees dan zeker verder !

Hoe krijg ik wittere tanden ? -Tips van het internet-

Hoe krijg ik wittere tanden ? Dat is een vraag waar veel mensen mee zitten. Ik poets mijn tanden zeer grondig, maar toch heb ik een soort van gele tanden als jullie begrijpen wat ik bedoel ! 
Hier heb een ik een antwoord op jullie vragen. Ben je benieuwd lees dan zeker verder ... 
Untitled | via Tumblr