vrijdag 20 juli 2012

De grote BB cream test !


Ik vond dit geweldig artikel op de site beautygloss. Ik zou dit graag met jullie delen . Hier het artikel : BB Creams zijn hotter than hot! In een ver ver verleden schreef ik er al over, destijds kon je ze alleen nog in Azië krijgen. Ik heb toen mijn best gedaan om iets in mijn eigen shop te krijgen, maar dit is nooit gelukt. Niet getreurd, tegenwoordig kan je ze gewoon overal in de winkel kopen! Om kort samen te vatten wat een BB cream is zal ik een stukje quoten uit mijn oude artikel:
‘Het is een crème die door een arts was ontwikkeld om te gebruiken bij patiënten. BB (Blemish Balm) was bedoeld om wonden sneller te laten genezen, maar ook om ze gelijk te bedekken. Als een soort genezende foundation. Op een gegeven moment begonnen celebs in Korea het ook te gebruiken als foundation op hun gezicht, sindsdien is het razend populair. In plaats van dat foundation je huid erger maakt (ik bedoel dat je er puistjes van krijgt, dat gebeurt soms namelijk met gewone foundation), heelt het de huid juist. Geweldig toch?’

Lady Gaga Fame parfum



Ze is nooit iemand geweest die genoegen nam met wat ze al bereikt had. Lady Gaga’s eerste signature parfum zet de parfumindustrie op zijn kop. Waar licht is, brengt ze duisternis. Waar transparantie is, brengt ze mysterie. Waar fruit is, vraagt ze om vergif. Het resultaat is Lady Gaga Fame, een weelderige bloemengeur die zo zwart is als de ziel van roem, maar bij contact met lucht volledig transparant wordt.