woensdag 28 maart 2012

Shop/Cook collectie MAC

De MAC Shop Shop Shop Cook Cook Cook (kortgezegd: Shop/Cook) ligt al een paar weekjes bij de counters en in de Pro Stores, en ik ga je vandaag ook wat producten laten zien! Kijk mee naar de hele collectie en mijn swatches.

cd09b70a MAC Shop/Cook
SHOP MAC
Try and Buy a delicious, delovely, delectable, divine, degorgeous, de-with-it, degroovy assortment of Eye Shadow x 4 in wearable brights perfect for Spring. Treat yourself to Lipstick in heavenly hues, mouthwateringly Kissable Lipcolour and Cremeblend Blush. This Spring, shop ‘til you drop with a tongue-in-cheek collection that elevates the everyday into the extraordinary.
f7055ffc MAC Shop/Cook
Lipsticks in Innocence, Beware!, Naughty Sauté, Watch Me Simmer, Quick Sizzle, Dish It Up en Runaway Red, €18
6c403835 MAC Shop/Cook
Kissable Lipcolours in Flaunting It, So Vain, Scan-Delicious, Woo Me en Enchantée. €18
32b95d8c MAC Shop/Cook
0d638fc3 MAC Shop/Cook
1ad5cd21 MAC Shop/Cook
Cremeblend Blush in Optimistic Orange, Florida en Restores Dazzle! €20
f66c5645 MAC Shop/Cook
e2af7ba9 MAC Shop/Cook
854ddf5d MAC Shop/Cook
Oogschaduw quads in Shop & Drop, Call Me Bubbles en Colour Added, €38
97f054dd MAC Shop/Cook
Cook Mac
Ladle on an extra helping of foodie fun with an appetizing assortment of temptingly tasty Tendertones, nearly black Fluidlines, Studio Careblend/Pressed Powder, Opulash Mascara, two Brushes and nosh-worthy Nail Lacquers in fun, bright shades sure to satiate even the most discriminating gorgeous gourmands

5550d960 MAC Shop/Cook
Studio Careblend in Medium en Dark, €24
eaa5ce37 MAC Shop/Cook
Fluidline in Midnight Snack, Wholesome en Added Goodness, €18
a6a5621b MAC Shop/Cook
Tendertones in Hush Hush, Purring, Hot ‘n Saucy en Tread Gently, €15
7bfc94cb MAC Shop/Cook
Nail Lacquer in Salad Dressed, Al Fredo en Kid Orange, €12,50
Ik word heeeel hebberig van deze geweldige kleurrijke collectie, wat zitten er prachtige producten tussen! Dit is echt een collectie met heel veel producten die ik zou willen hebben en ook echt zou gebruiken, dat heb ik lang niet bij elke MAC Limited Edition lijn.
Ik heb een viertal prachtige producten uit de MAC Shop/Cook lijn…

a7435990 MAC Shop/Cook








 

Catrice de nieuwe collectie

Dinsdag ,   zag ik deze nieuwe limited edition collectie van Catrice moest ik meteen aan Voltaire, de schrijver, denken. Revoltaire is een collectie met contrast. Zachte aardetinten en nudekleuren worden afgewisseld met heldere felle kleuren zoals knalpaars, koraalroze en limegroen. Zou Catrice zich soms hebben laten inspireren door de kleurrijke mode uit de 18e eeuw?
Als we naar de campagne kijken van Revoltaire dan denk ik van niet, want hier krijg ik meer een punkerige rock & roll vibe van. Wel érg gaaf! Het lijkt haast wel Neons & Nudes qua kleuren. Een grote trend deze zomer. Make-up with an edge.

De limited edition collectie Revoltaire van Catrice bevat de volgende producten;
Revoltaire Smokey Eyes Palette – €4,49 per stuk

Wow, dit zijn chique palletes! Ik hoop dat de doosjes wel van metaal zijn en niet van metallic plastic, dat zou het een beetje goedkoop maken, maar we moeten nog maar even afwachten. Beide palettes bevatten een kwastje met aan de ene kant een sponsapplicator (voor de oogschaduw) en aan de andere kant een kort, stevig kwastje waarmee je gelliner kunt aanbrengen. De palettes bevatten ook een spiegeltje. Van de vier kleuren zijn er drie neutraal en eentje is lekker knal! Toch past de knalkleur prima bij de overige kleuren. Het is contrast, maar toch ook weer niet.
Het linkerpalette is C02 Explosive Combination, een quad bestaande uit een koraalroze oogschaduw, een highlighter, een bronzekleurige oogschaduw en een taupekleurige gel eyeliner.
Het rechterpalette is C01 Toxic Combination, een quad bestaande uit oogschaduwkleuren in gifgroen, khaki en zilvergrijs en een antracietkleurige gel eyeliner.
Revoltaire Velvet Matt Lip Colour – €3,99

Matte lipstick is weer helemaal terug en trendy! Deze lipsticks van Catrice zijn intens van kleur en voelen fluweelzacht aan op de lippen. Verkrijgbaar in C01 Colour Bomb (geheel rechts), C02 Nude Alarm (midden) en C03 Bloody Red (geheel links).
Revoltaire Lip Brush – €2,99

Nauwkeurig lipstick aanbrengen is een must, zeker met donkere en matte lippen. Met dit penseeltje van Catrice gaat dat helemaal goed komen. Het kwastje kun je in en uit schuiven, wat niet alleen hygienisch en handig is, maar ook je toilettas schoon houdt aan de binnenkant.
Revoltaire Powder Blush – €3,99

I love ombre! Ombre hair, ombre nailart, ombre kleding en ombre accessoires. En nu ook, ombre blush! MAC heeft ooit prachtige ombre blushes in een limited edition gehad en alleen al voor de looks zou ik deze blushes willen aanschaffen. Nu komt Catrice echter met een ombre blush die stukken voordeliger is. Met een mooi kleurverloop van heel zacht peach naar koraalroze kun jij je wangen voorzien van een frisse blos. Verkrijgbaar in C01 Colour Bomb.
Revoltaire Ultimate Nail Lacquer – €2,49

Tja, over Catrice nagellak hoef ik niet veel te zeggen. Lekker breed kwastje, goede structuur, goede dekking (al verschilt dit soms per kleur, maar over het algemeen dekken ze al na één of twee laagjes) en mooie, trendy kleurtjes.

parfum

Daar zijn we weer met een stapelreview! Een stapelreview wil zeggen dat ik een bepaald productsoort vrij kort en bondig review zodat jullie er op snelle manier achterkomen wat jullie van het product kunnen verwachten. Vandaag de categorie parfums. De parfums die we gaan behandelen zijn:
- Lancôme: Tresor Midnight Rose
- Juicy Couture: Viva la Juicy
- Justin Bieber: Someday
- Givenchy: Dahlia Noir

And the best part, aan het einde van dit artikel maak jij kans om één van deze parfums te winnen! Maar lees nu eerst verder om erachter te komen of één van deze geuren iets voor jou is. Laten we beginnen met de nieuwste variatie op de klassieker Tresor van Lancome, Tresor Midnight Rose.

Parfumhuis: Lancôme
Naam: Tresor – Midnight Rose
Top: framboos, roos
Hart: jasmijn, pioenroos, zwarte bessen, roze peper
Basis: cederhout, muskus, vanille
Type: Floral Woody Musk
Prijzen;
30 ml €39,50 / 50 ml €61,50 / 100 ml €72,50
Mijn geurbeleving: Midnight Rose, de naam zegt het al, is een hele mysterieuze en sensuele geur. Het parfum begint eerst sprankelend en zoet, maar gaat langzaam over naar een bloemig hart met een iets poederige ondertoon en een vleugje ‘pit’. Verderop wordt het parfum wat warmer, wat zwoeler, toch ook speels en zeer sexy. Midnight Rose is een parfum om mee te verleiden, een beetje ondeugend.

Parfumhuis: Juicy Couture
Naam: Viva la Juicy
Top: wilde bessen, mandarijn
Hart: kamperfoelie, gardenia, jasmijn
Basis: amber, caramel, vanille, sandelhout, praliné
Type: Floral Fruity Gourmand
Prijzen;
50 ml €61,50 / 100 ml €72,50
Mijn geurbeleving: Oh, zoet! Dat is mijn eerste gedachte. Een fruitigzoete topnoot, een bloemigzoet hart en een zwoele en vooral ook zoete basis. Dit parfum is voor de liefhebbers van snoeperig zoete geurtjes. Er zijn maar weinig parfums met geurnoten als caramel en praliné, maar één daarvan is bijvoorbeeld Angel van Thierry Mugler. Als je Angel kunt waarderen, dan vind je Viva la Juicy waarschijnlijk ook erg lekker. Het is een vrolijke, speelse geur, jeugdig, en geweldig voor de zomer. En juicy, dat is deze geur zeker. Sappig fruit, koekjes en snoepjes, gemengd met de geur van een geurende bloementuin en warme ondertonen van amber en vanille. Voor de liefhebbers van zoet, sensueel en een tikje ‘zwaar’.

Parfumhuis:
Justin Bieber
Naam:
Someday
Top:
mandarijn, peer, wilde bessen
Hart: jasmijn en ‘creamy’ bloemen
Basis: vanille, muskus
Type: Floral Fruity Gourmand
Prijzen; 30 ml €39,50 / 50 ml €61,50 / 100 ml €72,50
Mijn geurbeleving: Jeetje, mijn eerste gedachte is: dat is nog helemaal niet slecht! Niet dat ik had gedacht dat Mr. Bieber geen smaak heeft, maar ik had één of andere zoete en goedkope meuk in gedachten, iets wat meisjes van 12 lekker vinden, de geur van kleffe toffee’s en bubblegum misschien. Maar nee, dit parfum is een stuk ‘volwassener’ dan ik dacht. Zoet, dat wel, maar ook bloemig, vrouwelijk, met een warme ondertoon. Een romantische geur. Maar vooral ERG ZOET.
Extra:
De flacon wordt op internet veel vergeleken met de flacon van Lola van Marc Jacobs. Nena en ik vinden het echter meer op een vagina lijken. Niet lullig bedoeld, want persoonlijk houd ik van Justin Biebers muziek, but just LOOK at it!


Parfumhuis:
Givenchy
Naam:
Dahlia Noir edp
Top: mandarijn, roze peper, mimosa
Hart:
roos, iris, patchouli
Basis:
sandelhout, vanille, tonkaboon
Type: Chypre Floral
Prijzen;
30 ml €39,50 / 50 ml €61,50 / 75 ml €72,50
Mijn geurbeleving: Dahlia Noir begint vrij warm en kruidig en wordt naar het hart toe wat zachter en poederiger. In het begin is de pittige roze peper goed waarneembaar, later zwakt dit iets af, maar het mengt zich goed met de overige geurnoten. Dit parfum ruikt sensueel en verleidelijk en heeft een iets Oosters tintje. Het is niet overdreven kruidig, maar ook niet heel zoet of heel houtachtig. Het is een fijn parfum, eentje waarbij je je ‘op je gemak voelt’.