zondag 29 april 2012

Prachtige reclame

Iets nieuws op Beautyspot : ' prachtige reclame . Hier laat ik zien welke reclame ik op dit moment van beauty mooi en aantrekkelijk vind . Hier de reclame van Miss Dior . Dior vind ik zelf heeft al eeuwen   lang prachtige reclame's .

Parfum: Essence


Essence en Catrice kennen we natuurlijk allemaal als ons favoriete budgetmerk, maar wisten jullie dat Essence dit jaar haar 10e verjaardag viert? Essence en Catrice zijn merken die horen bij het Duitse bedrijf Cosnova Beauty en gisteren vertelde Petra, de Director of Communication, ons hoe het allemaal begon.
 

Rosy Glow van Dior

Ik heb een super leuk artikel gevonden op de blog: beautygloss.nl. Ik zou graag met jullie het artikel delen .Hier het artikel :







Wie herinnert zich nog de magische Rosy Glow blush van Dior die Wim gebruikte bij mij in dit filmpje? Nou, ik wel hoor! Ik kreeg hem maar niet uit mijn hoofd, dagelijks dacht ik er even aan. Wat een geweldige blush, deze móest ik hebben! De Dior Rosy Glow is een blush die zich aanpast aan je huidskleur. Het maakt dus niet uit of je heel licht bent of juist een tintje hebt, hij zal je goed staan. Inmiddels heb ik hem in mijn bezit en ik ben er zó blij mee! Het is wel een aparte blush hoor, je moet echt van knalroze houden als je hem wilt dragen. Goed, lees verder voor mijn review!

Word lid !


Lady Gaga met make-up of zonder ?


Lady Gaga met make-up of toch zonder ?

Parfum : Pure DKNY


Parfumhuis: Donna Karan
Naam: Pure DKNY eau de parfum  
Top: Ugandese vanille, bloemblaadjes, lotusbloem, Bulgaarse roos
Hart: jasmijn, freesia, orchidee
Basis: witte amber, sandelhout, vanille