donderdag 1 augustus 2013

VERANDERING

                                                                 Kleine update
Normaal gezien zet ik elke dag 2 artikel op mijn blog, maar ik zie dat dit niet goed werkt. Ik wil nu elke dag iets op mijn blog zetten en ik wil het zeker vol houden, want een blog runnen is niet zo makkelijk als je denkt.
Dus nu gaat er 1 artikel komen per dag en soms nog 2 artikelen, maar dan wel 1 groot artikel en dan 1 klein artikel. Ik ga mijn best doen dat ik elke dag zeker 1 groot artikel op mijn blog komt.
Wil je hier meer informatie over lees dan zeker verder... ! 
Everybody changes.
Hahahaha, ik weet niet waarom deze afbeelding heb gekozen :)  ! 

WINWH ... #1

Wat Ik Nog Wil Hebben is een nieuw soort artikel op mijn blog. Het gaat erover wat ik nog wil hebben van parfum, kleding en beauty spullen. Het is veel, maar het meeste is ook nood zakelijk. Dus ben je benieuwd wat er op mijn WINWH- lijst staat lees dan zeker verder... !



http://img189.imageshack.us/img189/861/00000000000001j.png

Tips om goed te slapen ! -Van het Internet-

10 Tips om goed te slapen. Ik kan de laatste tijd echt niet goed en ik heb gehoord dat veel andere mensen ook niet goed kunnen slapen. Daarom heb ik wat op het internet gezocht en ik heb echt geweldige tips gevonden ! Voor de duidelijkheid dit artikel heb ik niet zelf geschreven hier is de link ! -http://www.mijnkwartier.be/artikel/goed-slapen-is-een-kunst-tien-tips-om-beter-te-slapen/-