vrijdag 27 juli 2012

Revlon ColorBurst Lip Butter


Revlon ColorBurst Lip Butter:


Ik heb een leuk artikel gevonden op de site: http://veracamilla.nl/ hier het artikel. ;) 
Ik vertelde het al in het VC beauty nieuws van vorige week: de Revlon ColorBurst Lip Butters zijn nu ook te koop in Nederland! Gekleurde lip boters (even letterlijk vertaald) in vrolijke verpakkingen en met een zwoele Emma Stone als boegbeeld. De lip butters moeten je lippen intens verzorgen en een mooie kleur geven. Ik heb twee van Revlon’s lipbalsems getest.
Photobucket

Lid worden en de reactie's



Ik zie dat er meer en meer bezoekers op mijn blog komen, maar de reactie's en mensen die mij gaan volgen mis ik eigenlijk nog wat. Ik ben al heel blij met mijn bezoekers! Ik heb nu ongeveer per dag 100 bezoekers, maar ik zou 3 dingen aan jullie willen kwijt.

Mijn mooie foto's 1


Iedereen heeft wel zijn eigen smaak van foto's. Ik bedoel daar mee dat sommige mensen vallen om wat donkere foto's en sommige mensen zijn dan meer om de lichtere tinten. ( En dat zie je ook vaak bij vrouwen die die opgemaakt zijn. Daar bedoel ik mee dat meestal vrouwen kleuren dragen die zij mooi vinden. Dus pak een vrouw vindt zwart te donker, maar oranje of felle kleuren vindt zij veel mooier dan gaat zij meer die kleur dragen. ) Maar oké ik ga vandaag mijn foto's laten zien die ik echt mooi vind ...