vrijdag 27 juli 2012

Revlon ColorBurst Lip Butter


Revlon ColorBurst Lip Butter:


Ik heb een leuk artikel gevonden op de site: http://veracamilla.nl/ hier het artikel. ;) 
Ik vertelde het al in het VC beauty nieuws van vorige week: de Revlon ColorBurst Lip Butters zijn nu ook te koop in Nederland! Gekleurde lip boters (even letterlijk vertaald) in vrolijke verpakkingen en met een zwoele Emma Stone als boegbeeld. De lip butters moeten je lippen intens verzorgen en een mooie kleur geven. Ik heb twee van Revlon’s lipbalsems getest.
Photobucket


Photobucket
Hoe de lip butters verpakt zijn vind ik in ieder geval al leuk. Dankzij de gekleurde hulzen weet je snel welke kleur butter je hebt, en anders kan de sticker aan de onderkant of het doorzichtige venstertje aan de bovenkant je ook nog wel helpen. Ik heb de Lip Butters 025 Peach Parfait en 075 Lollipop.
Revlon ColorBurst Lip Butters kosten €10,50 per stuk.
Photobucket
Photobucket
Leuke, speelse en vrolijke verpakkingen dus. Maar wat beloven de ColorBurst Lip Butters nou precies? De Lip Butters zijn erg succesvol in de USA omdat ze niet alleen je lippen – met bestanddelen als mango, shea en kokos – intens voeden, maar ook nog eens veel kleur aan je lippen geven. De lip butters voelen aan als lipbalsem, maar dekken als lipstick.

Photobucket
Photobucket
Peach Parfait & Lollipop
Photobucket
Photobucket
Peach Parfait heeft op mijn lippen niet veel effect. De kleur is in intensiteit wel op te bouwen, maar extreem veel verschil maakt het niet uit. Bovendien zit die dikke laag lip balsem ook niet heel erg lekker… Peach Parfait bevat kleine gouden glittertje en geeft een subtiele perzikkleur.
Photobucket
Photobucket
Lollipop is weer hele andere koek. Deze Lip Butter geeft namelijk wél veel kleur af, met één laagje is de kleur al heel intens. Lollipop is een felle fuschia met paarse shimmer, die bijna net zo goed als een lipstick dekt, maar aanvoelt als een lipbalsem. Zacht, licht en comfortabel.
Photobucket
De ColorBurst Lip Butters voeden je lippen zoals beloofd goed, maar qua intensiteit in kleur kunnen ze nog wel eens verschillen. Ben je van plan een lip botertje te kopen, swatch hem dan eerst even in de winkel. De Revlon ColorBurst Lip Butters doen me erg aan de L’Oréal Rouge Caresse Lipsticks denken.
De Lip Butters kunnen dekken als een lipstick, maar hebben ze de textuur van een balsem. Dat zorgt ervoor dat ze comfortabel aanvoelen en je lippen hydrateren, maar ook dat ze helaas niet heel lang (zo lang als lipstick) blijven zitten. Wil je verzorging en een subtiele kleur op je lippen, dan ben je bij Revlon aan het juiste adres.
Revlon ColorBurst Lip Butters kosten €10,50 per stuk. Revlon is te koop bij een aantal DA filialen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten