maandag 20 augustus 2012

Believe in Yourself!!

Elke maand laat ik een mooie tekst zien die ik mooi vind deze maand Believe in Yourself !! 

De Parisian Lodge-collectie van Bourjois!


Gelukkig is het weer op dit moment nog zomers, maar de herstcollecties stromen alweer binnen! Bourjois heeft voor ons de Parisian Lodge-collectie in petto, die geïnspireerd is door de ‘Jungle Fever’-look. Natuurlijk vinden we de vertrouwde oogschaduw-palettes terug, maar de echte blikvanger is uiteraard de Python-topcoat. Een soort crackle, maar dan net even anders!

Beauty no-buy

Ik heb dit artikel gevonden op de fantastische blog; http://www.beautylab.nl/.


Vorige week schreef ik een artikel met tips wanneer je in een fashion no-buy periode zit, maar tussen de comments las ik dat er eigenlijk ook wel een sterke behoefte was naar een artikel met tips wanneer je in een beauty no-buy zit. Logisch, want dit is natuurlijk grotendeels een beautyblog en tja, met al mijn lovende beautyreviews maak ik het er vast niet makkelijker op voor jullie.
Bovendien kosten make-upjes soms maar een paar euro en dan is het ZO moeilijk om NIET te kopen. En soms is er nét een goede actie bij de parfumerie met 20% korting op JOUW parfum. What to do? Hoe kun je beautyaankopen het beste weerstaan? Ik heb hieronder een artikel uit de oude doos gevist en er wat goede aanvullingen bij gezet om jou door je beauty no-buy te slepen!