woensdag 4 april 2012

Budget 3 : essence


Mensen, het is geweldig. Het is goedkoop. En het werkt! Ik heb het over Essence Volumizing Lash Powder, een gek spulletje in een potje wat je wimpers lekker dik maakt. Niet spinnenpootdik, maar mooi nepwimperdik. Van de week stonden Angel en ik voor ons favoriete schap in Kruidvat. Nee, niet Catrice, maar Essence. Daar zijn we big fan van. Het is zo lekker goedkoop en doet niet per se onder voor Catrice. Behalve de oogschaduw dan, daar is Catrice weer beter in, vind ik.
Ik ontdekte dat er op een aantal producten het stickertje ‘NEW’ was geplakt en inderdaad, ik had ze nog niet eerder gezien. Enthousiast laadde ik mijn mandje vol met nieuwe Essence producten, waaronder de Volumizing Lash Powder.
Deze foto is niet zelf getrokken ! Bron beautylab.nl

Win OLA ijsjes !

Denk je aan de zomer, dan denk je aan ijsjes, en denk je aan ijsjes, dan denk je aan OLA! OLA viert de zomer (OK, technisch gezien is het nog niet eens lente, maar dat terzijde) met een leuke winactie; volg OLA op Twitter en maak kans op 50 gratis ijsjes voor jouw zomerfeestje!

De winnaar mag zelf de ijsjes uitkiezen (klik hier voor een overzicht van het OLA assortiment) met een maximum van vijf dozen per soort ijs. Dus, free Magnums, Solero’s, Cornetto’s. Calippo’s, Raketjes en Splitjes for everyone? RT dan de volgende tweet en volg OLA op Twitter;

Stash 2

Het is weer eens tijd voor een stash te laten zien die ik op dit moment echt heel mooi vind .
Voor de mensen die nu iets hebben van ''ik begrijp het niet''. Het gaat erom dat ik iedere 2 maanden en stash laat zien van andere personen . (Mijn stash komt er echt aan , maar de kast van de IKEA moet nog aankomen bij ons :) ) Dus ik laat dan zeker mijn stash zien !