woensdag 4 april 2012

Win OLA ijsjes !

Denk je aan de zomer, dan denk je aan ijsjes, en denk je aan ijsjes, dan denk je aan OLA! OLA viert de zomer (OK, technisch gezien is het nog niet eens lente, maar dat terzijde) met een leuke winactie; volg OLA op Twitter en maak kans op 50 gratis ijsjes voor jouw zomerfeestje!

De winnaar mag zelf de ijsjes uitkiezen (klik hier voor een overzicht van het OLA assortiment) met een maximum van vijf dozen per soort ijs. Dus, free Magnums, Solero’s, Cornetto’s. Calippo’s, Raketjes en Splitjes for everyone? RT dan de volgende tweet en volg OLA op Twitter;

Dus of je nu lekker die 50 ijsjes voor jezelf wilt houden terwijl jij bruin bakt in je achtertuin, chillt met vrienden op het balkon, met je hele vriendengroep het park in trekt of een BBQ organiseert: met OLA ijsjes is het in één hap zomer. Ook al is het lente. Of nog net geen lente.
Ik ben echt fan van de Calippo met sinaasappelsmaak. Geen dure Magnum voor mij hoor! Geef mij maar zo’n lekkere goedkope, zoete en plakkerige Calippo die je eerst 10 minuten warm moet wrijven voordat ‘ie eindelijk eens een keertje omhoog popt. Werken voor je eten, heerlijk! En op het laatst, wanneer de Calippo al minder koud is, lekker het laatste beetje kapot drukken en alles als een soort slushie naar binnen slurpen. Tot de laatste druppel! Eten jullie ook zo je Calippo, or is it just me? :) Wat is jullie favoriete ijsje?
Goed. Gewoon OLA volgen via Twitter dus en deze tweet RT’en als je zin hebt in FREE ICECREAM! :)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten