maandag 21 december 2015

De Kylie lip producten

Kylie Jenner haar lippen zijn volgens mij de populairste lippen van 2015 geworden ! Na de hype van de mac lipstift brengt Kylie ook een lip product lijn uit. Ben je benieuwd naar de producten ? Lees dan zeker verder.

Even tussen door...

Jullie kunnen elke dag 2 artikelen verwachten op mijn blog. 1 artikel om 7:00 uur. Het 2de artikel kunnen jullie verwachten om 15:00 uur.
Het kan soms zijn dat er maar 1 artikel verschijnt op een dag of er meerdere artikelen verschijnen op een dag dit hangt allemaal af van hoe mijn inspiratie die week/maand is.

love, followers, and follower afbeelding
Afbeelding: we<3it

Een nieuwe enquete ...

Dag lieve schatten,

Even een korte mededelingen tussen door. Ik heb een enquete geopend op mijn blog. Deze enquete kunnen jullie terug vinden rechts naast de artikelen.
Ik ben zeer benieuwd wat jullie gaan antwoorden.
christmas

Afbeelding: http://weheartit.com/

Wat kunnen jullie verwachten op mijn blog ? + Nieuwe lay-out ?

Dag lieve schatten,

Vandaag heb ik besloten om terug met mijn blog te beginnen. Omdat de pagevieuws nog steeds erg hoog lagen en sommige artikelen erg veel zijn gelezen vond ik het een leuke start om terug te beginnen met mijn blog.

Ben je benieuwd wat je nu allemaal kan verwachten op mijn blog en hoe mijn blog er zal uitzien in 2016 ? Lees dan zeker verder !

chain, beautiful, and fashion afbeelding
Afbeelding:
http://weheartit.com/entry/214706569/explore?context_user=_sammyy_

Hoe je make-up kwasten reinigen ?

Het is zeer belangrijk om je kwatsen vaak proper te maken uit hygiƫne. Dit is iets wat ik in 2016 vaker moet doen. Maar hoe reinig je je kwasten nu goed ? Dat lees je in dit artikel.
Veel leesplezier !

Afbeelding:makeup afbeelding