donderdag 5 april 2012

Ciate de nagelakken !


ed3106ab Ciaté Voorjaar + JewelCiate heeft een heerlijke snoeperige voorjaarscollectie. Je zag er al wat van voorbij komen in de bunny nail art how to, en vandaag ga ik ze uitgebreid aan je laten zien. Oh, en houd je vast voor Jewel, een prachtige nieuwe kleur in het vaste assortiment.

Nieuw op Beautyspot !

Iets nieuw op Beautyspot ! Gedicht van de week  elke week laat ik een mooi gedicht zien die niet noodzakelijk met beauty te maken heeft , maar ook met leven , ... . Dus morgen komt dan het eerste gedichtje en dan zien of het een succes is hé !

Ik weet al zeker dat jullie de parfum's leuk vinden die ik jullie laat zien en de stash , want daar krijg is soms 145 bezoekers die er naar kijken dus GEWELDIG !

Budget 4 : Essence fruity


Essence is toch wel mijn meest favoriete budgetmerk hoor! Ik ben weg van die Nail Colour 3 lakjes, ik ben weg van die Volumizing Lash Powder en ook over hun mascara’s en overige nagelproducten ben ik zeer te spreken. Heel gek, maar Essence trekt me meer dan Catrice.
Ik vind het dan ook extra leuk om jullie vast de nieuwe trend edition van april/mei 2012 te laten zien genaamd Fruity. Deze collectie ligt pas vanaf half april in geselecteerde Kruidvat en Trekpleister filialen, maar hier kunnen jullie vast zien wat ons te wachten staat!

Budget 3 : Essence


Goede kwasten die ook nog eens goedkoop zijn en makkelijk verkrijgbaar. Vind ze maar eens. Ik ga regelmatig op onderzoek uit voor je, op zoek naar fijne, betaalbare kwasten. Ik nam er laatst een paar van Essence mee, voor maar een paar euro. Is het wat?
69955c90 Essence oogschaduwkwasten

Sleek de blush !


Sleek is zo'n prachtig. mooie, kwalitatief geweldige producten, in mooie verpakkingen, gave kleuren en fijne prijsjes. Nu hebben ze sinds een paar weken de prachtige Blush by 3 paletjes. Die ga ik vandaag aan je laten zien, samen met de GLO highlighter!
fbb7add0 Sleek Blush by 3 & GLO
Foto komt  van een andere site !