donderdag 5 april 2012

Budget 3 : Essence


Goede kwasten die ook nog eens goedkoop zijn en makkelijk verkrijgbaar. Vind ze maar eens. Ik ga regelmatig op onderzoek uit voor je, op zoek naar fijne, betaalbare kwasten. Ik nam er laatst een paar van Essence mee, voor maar een paar euro. Is het wat?
69955c90 Essence oogschaduwkwasten
Links zie je de gewone ‘eyeshadow brush’ en rechts de ‘smokey eyes brush’. Ze kosten allebei €1,29, geen geld dus. Allebei zitten ze verpakt in een hard plastic hoesje met een kartonnetje waar een leuk patroontje op staat.
198888ec Essence oogschaduwkwasten
Het is een hele klus om het plastic hoesje open te krijgen. Het plastic sluitstukje zit enorm vastgeplakt aan het hoesje waardoor je heel lang zit te klooien voor je hem open hebt. Ik zeg: meteen de schaar erbij, de verpakking gooi je toch weg.
Op de achterkant staat wat uitleg over de kwast.
ba8ea97a Essence oogschaduwkwasten
De smokey eyes brush heeft hetzelfde probleem met de verpakking, erg lastig om open te krijgen! Ook hier staat achterop wat uitleg. De uitleg is erg goed: lichte kleuren op je ooglid, donkerdere kleur aanbrengen in je crease en blenden met deze smokey eyes brush. Hier staat dat je essence oogschaduw moet gebruiken, maar je kan het natuurlijk met elke soort oogschaduw mixen.
26dc9432 Essence oogschaduwkwasten
Bovenaan de eye shadow brush, onderaan de smokey eyes brush.
853bdbd1 Essence oogschaduwkwasten

Geen opmerkingen:

Een reactie posten