woensdag 28 maart 2012

Catrice de nieuwe collectie

Dinsdag ,   zag ik deze nieuwe limited edition collectie van Catrice moest ik meteen aan Voltaire, de schrijver, denken. Revoltaire is een collectie met contrast. Zachte aardetinten en nudekleuren worden afgewisseld met heldere felle kleuren zoals knalpaars, koraalroze en limegroen. Zou Catrice zich soms hebben laten inspireren door de kleurrijke mode uit de 18e eeuw?
Als we naar de campagne kijken van Revoltaire dan denk ik van niet, want hier krijg ik meer een punkerige rock & roll vibe van. Wel érg gaaf! Het lijkt haast wel Neons & Nudes qua kleuren. Een grote trend deze zomer. Make-up with an edge.

De limited edition collectie Revoltaire van Catrice bevat de volgende producten;
Revoltaire Smokey Eyes Palette – €4,49 per stuk

Wow, dit zijn chique palletes! Ik hoop dat de doosjes wel van metaal zijn en niet van metallic plastic, dat zou het een beetje goedkoop maken, maar we moeten nog maar even afwachten. Beide palettes bevatten een kwastje met aan de ene kant een sponsapplicator (voor de oogschaduw) en aan de andere kant een kort, stevig kwastje waarmee je gelliner kunt aanbrengen. De palettes bevatten ook een spiegeltje. Van de vier kleuren zijn er drie neutraal en eentje is lekker knal! Toch past de knalkleur prima bij de overige kleuren. Het is contrast, maar toch ook weer niet.
Het linkerpalette is C02 Explosive Combination, een quad bestaande uit een koraalroze oogschaduw, een highlighter, een bronzekleurige oogschaduw en een taupekleurige gel eyeliner.
Het rechterpalette is C01 Toxic Combination, een quad bestaande uit oogschaduwkleuren in gifgroen, khaki en zilvergrijs en een antracietkleurige gel eyeliner.
Revoltaire Velvet Matt Lip Colour – €3,99

Matte lipstick is weer helemaal terug en trendy! Deze lipsticks van Catrice zijn intens van kleur en voelen fluweelzacht aan op de lippen. Verkrijgbaar in C01 Colour Bomb (geheel rechts), C02 Nude Alarm (midden) en C03 Bloody Red (geheel links).
Revoltaire Lip Brush – €2,99

Nauwkeurig lipstick aanbrengen is een must, zeker met donkere en matte lippen. Met dit penseeltje van Catrice gaat dat helemaal goed komen. Het kwastje kun je in en uit schuiven, wat niet alleen hygienisch en handig is, maar ook je toilettas schoon houdt aan de binnenkant.
Revoltaire Powder Blush – €3,99

I love ombre! Ombre hair, ombre nailart, ombre kleding en ombre accessoires. En nu ook, ombre blush! MAC heeft ooit prachtige ombre blushes in een limited edition gehad en alleen al voor de looks zou ik deze blushes willen aanschaffen. Nu komt Catrice echter met een ombre blush die stukken voordeliger is. Met een mooi kleurverloop van heel zacht peach naar koraalroze kun jij je wangen voorzien van een frisse blos. Verkrijgbaar in C01 Colour Bomb.
Revoltaire Ultimate Nail Lacquer – €2,49

Tja, over Catrice nagellak hoef ik niet veel te zeggen. Lekker breed kwastje, goede structuur, goede dekking (al verschilt dit soms per kleur, maar over het algemeen dekken ze al na één of twee laagjes) en mooie, trendy kleurtjes.

1 opmerking: