zaterdag 23 juni 2012

Populaire berichten van Beautyspot

In dit artikel laat ik de meest populaire berichten zien die jullie op mijn blog veel hebben gelezen.
Er kijken ongeveer 58 mensen per dag een artikel op mijn blog en sommige komen ( denk ik ) per ongelijk even op mijn blog. Maar oké, hier de populaire berichten van beautyspot. Ik wil nog wel zeggen dat ik dit artikel in 2 ga delen anders word het echt te veel.




Rimmel nagellak ; ( bron : misslipgloss.nl )


Als eerste wat 176 mensen hebben gelezen is de Rimmel nagelak. Ik laat dit artikel niet helemaal zien, want het is echt te lang. Hier het artikel:

Ik weet dat ik al lang niet meer een nagellak van de week heb gedaan , maar ik zag op een toffe beauty blog ( bron : Misslipgloss.nl ) en leuk artikle over de nieuwe nagellak van Rimmel ! Hier het artikel :

16537107 Nieuwe Rimmel 60 seconds kleuren

Rimmel 60 Seconds nagellak bestaat al een tijdje, en om de zomer te vieren brengt Rimmel deze maand twaalf nieuwe kleuren uit! Ik heb ze voor je geswatcht.
becfe642 Nieuwe Rimmel 60 seconds kleuren
Ready, Aim, Paint!, Rapid Ruby, Instyle Coral, Sun Downer, Sunny Days, Limealicious
18a0c684 Nieuwe Rimmel 60 seconds kleuren
At Ease, Purple Reign, Captain Khaki, Bright Back At You, Blue Eyed Girl, Aye, Aye, Sailor!
Leuke namen en zo in de flesjes ook leuke kleuren! Maar hoe zijn ze op de nagels?
9fbfff85 Nieuwe Rimmel 60 seconds kleuren
a26fe502 Nieuwe Rimmel 60 seconds kleuren
Op alle onderstaande foto’s draag ik twee laagjes.
724fc12b Nieuwe Rimmel 60 seconds kleuren
Ready, Aim, Paint!
b55c4b8e Nieuwe Rimmel 60 seconds kleuren
Rapid Ruby
cbbeec37 Nieuwe Rimmel 60 seconds kleuren
Instyle Coral
8909a11d Nieuwe Rimmel 60 seconds kleuren
Sun Downer
5e7b510f Nieuwe Rimmel 60 seconds kleuren
Sunny Days
3ab09660 Nieuwe Rimmel 60 seconds kleuren
Limealicious
.....

Deze week een gratis lipgloss in de Libelle

Daarna het ''Libelle'' artikel dit artikel is zo'n 98 keer bekeken. Hier het artikel...
Deze week zat er een lipgloss in de Libelle. Je kon kiezen uit twee verschillende kleuren voor overdag een transparante kleur en voor 's avonds een frambozenrode kleur. Zelf heb ik de frambozenrode kleur gepakt omdat ik al veel transparante kleuren heb. Ben je benieuwd wat ik ervan vind....
De verpakking vind ik zelf heel chic en ook een handig formaat voor in je tas. Ik moet veel denken aan een Chanel lipgloss als ik de lipgloss van de Libelle zie.

Hier wat in de Libelle staat over de lipgloss:


Glossy lippen:
Een lipgloss is een een must-have in je handtas. Ze bestaan nu ook in minder kleverige textuur.
overdag: is een transparante, lichtroze of witte lipgloss ideaal.
's avonds: geeft een meer gepigmenteerde versie je een extra dosis glamour.

Probeer dus snel de gratis lipglossuit die u bij deze Libelle vindt,in lichtroze of frambozenrood!
Graag nog vollere lippen? Haal gewoon beide kleuren in huis! Breng de frambozenrode gloss aan op je volledige lippen en zet in het midden de lichte kleur. Zo krijgt de ronding van je lippen meer aandacht.



Natuurlijk heeft de Libelle ook een stukje mode en beauty staan. Ik vind dat ze er echt leuke dingen hebben in staan. Hier een paar foto's...

Wishlist april

Daarna ga ik over tot 'mijn Wish List' dit artikel is 124 keer bekeken. Hier het mijn wishlist artikel ( ik wil even zeggen dat op mijn verlanglijstje staat om een nieuwe ''Wishlist'' te maken ;) ik zeg het maar omdat ik al veel vragen  heb over gekregen )

Iets nieuws op Beautyspot : My Wishlist . Hier vertel ik over wat ik graag op dit moment van beauty wil hebben . Dit heb ik niet zelf uitgevonden , maar dit doen heel veel beautybloggers dus ik vond het ook wel leuk om mijn eigen 'verlanglijstje' te maken . Ben je benieuwd kijk dan zeker verder ...
1. de M.A.C Hey Sailor collectie vind ik echt prachtig ! Deze producten wil ik echt zo graag , maar ik ben uitgenodigd op de M.A.C sessie en daar stellen ze de collectie voor en ze zouden ook de producten 'gratis' geven omdat we zijn gekomen ( dat zij een vrouw tegen mij in de M.A.C winkel ) .

2. De Welda Vitaliserende Gezichtsolie Parels lijkt mij zo'n fantastisch product . Welda vind ik al jaren lang een gewelig product .

3. Een nieuwe krultang . Oke , ik weet het eigenlijk heb ik al 4 krultangen , maar ik zou er graag één hebben met 25mm (1 inch ) .

4. Een Dior product . Gewoon , het maakt niet uit . Ik heb gewoon nog is zin om een Dior product te kopen . Ik heb er al aardig wat , maar ik zou graag nog is een foundation hebben van Dior omdat het blijkt dat die foundation zo goed zijn .

5. Dit is niet echt beauty maar toch , ik zou graag nog is een zilver ketting hebben . Op dit moment dat ik dit artikel post zal ik het al hebben omdat ik morgen er één ga kopen en een artikel plaat ik altijd morgen ( pakt het is nu zaterdag dan post ik het artikel zondag ).

6.De nieuwe Flower Pary van Yves Rocher . Ik heb de eerste er al van , maar ik zou graag de nieuwe hebben voor de zomer .

7. Ik zoek naar nieuwe mandjes voor mijn make-up , want ik heb een nieuwe kast gekocht in de Ikea (dezelfe als beaurygloss en dezelde mandjes heb ik nu ook )


Voila , dat was mijn eerste verlanglijstje ! Wat verlang jij heel hard op dit moment ?
 

Nieuwe Defing Duo blush : catrice

 



Catrice heeft een nieuwe Duo blush 'Apricot Smoothie' ( om meer te weten te komen ''Lees dan Verder)
Catrice had ervoor 4 duo blush's :

a) 010 Raspberry Ice Cream
b) 040 Chocolate Cream
c) 030 Pink Grapefruit Shake
d) 020 Peach Sorbet


En nu natuurlijk ook de 'Apricot Smoothie' erbij !

Maar nu , heeft Catrice een nieuwe Duo blush . Apricot Smoothie is een heel zomerse kleur die bij elk huidstype past . Deze blush raad ik zeker aan aan mensen die er graag fris en opgewekt uitzien en graag van beetje oranje kleuren houden . Is deze blush zeker een aanrader . Zelf vind ik de blush gewoon prachtig !
De blush is voor bijna iedereen een aanrader !


Op de foto is de kleur niet echt goed te zien , maar de kleur is dicht bij licht oranje daarom ook de naam 050 Apricot Smoothie .

Wat vinden jullie van de nieuwe Duo blush van catrice ? ( laat gerust dan een reactie achter )
 
Zo dit was het eerste deel van mijn best gekeken artikelen op Beautyspot. Wat zijn jullie meest gekeken artikelen ? Laat dan gerust een reactie achter !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten