maandag 4 juni 2012

Lolita Lempicka L’eau en Blanc

Leuk artikel gevonden ( veracamilla.nl ) !

De lente brengt langere avonden, zachte briesjes, bloemen die tot bloei komen, nieuwe liefdes én nieuwe parfum. Lolita Lempicka heeft een nieuwe geur uitgebracht waar je hart sneller van moet gaan kloppen. L’eau en Blanc is een parfum voor alle verliefde vrouwen, en voor alle vrouwen die nog opzoek zijn naar de liefde. Het is een ode aan de liefde in de typische appelvormige Lolita Lempicka flacon.
Photobucket


Photobucket
Photobucket
L’eau en Blanc is een zacht en lief, sprookjesachtig parfum. Je kent Lolita Lempicka Le Premier misschien wel, het appelvormige flacon met een doorzichtige, paarse kleur. De flacon van dit parfum had wederom zo van de boom kunnen vallen, maar is deze keer matroze gekleurd. Ook erg mooi, het ziet er gelijk heel lief en zacht uit, precies zoals de geur ook ruikt.
L’eau en Blanc is geïnspireerd op de bruidsjurken van modehuis Lolita Lempicka. Het parfum staat symbool voor smoorverliefd zijn, de mooie emotionele momenten, het verlangen en kriebels in je buik.
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Misschien ben ik de enige, maar ik vind de Lolita Lempicka appelvormige geuren naar limonade ruiken. Zoet, maar met een zekere frisheid. Lekker, lief, onschuldig en speels. L’eau en Blanc is bloemig en sensueel, maar heeft ook wat fruitigs en iets fris.
Topnoten: Noten van absolu van vioolblaadjes, groene noten van Iris
Hartnoten: Noten van witte viooltjes en framboos
Basisnoten: Heliotroop en muskus



Photobucket
Druk op het steeltje, want daar komt de parfum uit!

Photobucket
L’eau en Blanc is een lief en zoet parfum, perfect voor de lente en zomer. Deze geur zal nooit overdadig of too much zijn. L’eau en Blanc is enkel als Eau de Parfum verkrijgbaar en is ondanks dat niet sterk, maar blijft wel goed hangen. Zeker wel een uur of 6 tot 8 heb je plezier van deze geur. Ik vind L’eau en Blanc een fijn parfum, echt een aanrader voor de Lolita Lempicka fans.
Eau de Parfum 30ML €48
Eau de Parfum 50ML €69
Eau de Parfum 100ML €89
Lolita Lempicka L’eau en Blanc is verkrijgbaar bij de luxe parfumerie.
ps: kijk ook eens naar mijn vragenlijst en geef je antwoord ! Lenet

Geen opmerkingen:

Een reactie posten