zaterdag 14 april 2012

Shampoo en Conditioner : wat is het ?

Shampoo en conditioner , twee producten die bijna elke vrouw en man thuis onder de douche heeft staan .Je haar moet gewoon schoongemaakt worden , of je er nou zin in hebt of niet . Maar wat is het nu eigenlijk ? Waar dient shampoo nu eigenlijk voor , waarom zou je nu eigenlijk je haar wassen en niet gewoon met water ?

Kijk , shampoo voedt je haar en dat is gezond voor je haar . Door dat de shampoo je haar voedt krijg je ten eerste gezond haar van als je wel niet te veel shampoo gebruikt ! Je krijgt ook heel mooi lang haar van .

Conditioner geeft dan weer de glans en de zachtheid . Je kan ook een 2-in 1 shampoo kopen of zelf een 3-in 1 shampoo .
Voorbeeld van een 3 in 1 shampoo 
Shampoo is eigenlijk naast zeep een beetje tandpasta voor je haar die net als je tanden witter maakt en    je haar eigenlijk ook gezonder en mooier maakt .

Heb je vet haar dan kan je best je haar niet te veel wassen . Maak dan een strakke staart dat zorgt er voor dat je haar minder vet wordt . Je kan natuurlijk ook ( het lijkt een beetje vies) je haar eigenlijk gawoon laten 'uit'vetten . Dan word je haar natuurlijk heel vet , maar daar na gaat je haar van vet naar normaal haar en dat is heel gezond voor je haar zeggen ze !

Hoeveel keer per week was jij je haar ? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten