dinsdag 22 december 2015

Gel nagels voor en nadelen. Deel 1

Gelnagels iedere vrouw kent ze en de meeste vrouwen hebben het.
Zelf draag ik ook altijd gelnagels omdat ik het mooier vind dan nagellak en je er langer mee kan rondlopen zonder dat het er af valt.
Maar wat zijn nu de voor en de nadelen van gelnagels ?
Dat lees je in dit artikel.
Veel leesplezier !
nails afbeelding
Afbeelding: http://weheartit.com/

Zoals ik dus al zei draag ik gelnagels bijna altijd en heb dus ook al veel positieve en negatieve ervaringen gehad. Je kan gelnagels zetten bij een schoonheidssalon, maar je kan ze natuurlijk ook zelf zetten als je hier ervaring mee hebt en de juiste producten hebt. De prijs voor gelnagels hangt af van het type salon en de producten waarmee het salon werkt. Veel salons werken met ProNails (zelf werk ik ook met ProNails, maar ook met Pearl). Hierdoor kan de prijs van de gel nagels verschillen. Sommige salons vragen €30,00 andere salons €60,00 of zelfs meer. Hoe hoger de prijs betekend niet dat de gel nagels daarom beter zijn of langer gaan blijven zitten. De schoonheidssalons rekenen meestal €1,00 per minuut dus als je heel speciale nagels wilt waardoor de schoonheidspecialist(e) er lang aan moet bezig zijn zal de prijs dus ook stijgen normaal gezien. Je kan dus best eens rond horen bij mensen waar dat zij hun gel nagels zetten om zo rond te horen wat de goedkoopste is.

Heb je van je zelf al heel dunne nagels dan zou ik gel nagels niet aanraden. Gel nagels zijn totaal niet goed voor je natuurlijke nagel omdat ze de natuurlijke nagel moeten opvijlen waardoor de nagels dunner worden. Ook vragen gel nagels veel verzorging. Je nagelriemen insmeren met nagelolie en het vuil onder je nagels weg halen is zeer belangrijk voor je hygiëne.

Hoe lang blijven gel nagels nu eigenlijk zitten ? Deze vraag krijg ik heel vaak. Bij mij blijven mijn gel nagels er altijd op tot wanneer ik ze zelf er weer afhaal. Meestal laat ik mijn gel nagels er 3 weken op zitten. Bij sommige mensen kan het zijn dat de gelnagels er na 1 week al af vallen. Dit hangt allemaal af hoe dat de gel nagel geplaatst is en wat je allemaal doet met de nagels. Ben je iemand die veel kuist met detol bijvoorbeeld dan zullen je nagels er sneller af vallen, maar ook je beroep speelt een grote rol. Natuurlijk als je je gel nagels er lang laat opzitten ontstaat er een uitgroei dit is bij iedere mens anders. Ik zelf heb heel snelle uitgroei jammer genoeg. Na 1 week heb ik al uitgroei, maar dit verschilt van persoon tot persoon.

Ik kan nog blijven doorgaan met de voor en nadelen te geven van gelnagels, maar dan zal dit artikel veel te lang zijn. Daarom komt er donderdag een deel 2. Daarin vertel ik hoe dat je gel angels kan verwijderen en wat de varianten zijn.

Super bedankt voor het lezen van dit artikel !
Heb jij nog een vraag over gel nagels ? Laat dan gerust een reactie achter en ik beantwoord jouw vraag !
Dikke kus !


Geen opmerkingen:

Een reactie posten