maandag 3 september 2012

Hugo Boss Nuit (Pour Femme)


Vastleggeninvolledigscherm3 8 2012220253bmp Hugo Boss Nuit (Pour Femme)
Ik ben dol op geurtjes, luchtjes, snuffeltjes, geurwater, odeur of reukwater. Of gewoon parfum. En ik heb weer een nieuw parfum die ik jullie graag wil laten zien! Hugo Boss ‘Nuit’. Nuit Pour Femme is het nieuwe parfum voor vrouwen van BOSS Fragrances. Het parfum is geïnspireerd op de spimpele maar chique little black dress. De finishing touch voor een avondje uit.
BOSS staat natuurlijk welbekend om zijn moderne klassiekers in de parfumwereld. Sinds de introductie van Boss Bottled zijn er al meer dan 70 miljoen flesjes verkocht en nog steeds staat het in de top 10 van wereldgeuren. Ook Night uit 2012 was een regelrechte bestseller. En nu komt BOSS dus met een geur voor de vrouw! Het is gezicht van Nuit Pour Femme is niemand minder dan Gwyneth Paltrow.
Vastleggeninvolledigscherm3 8 2012220253bmp Hugo Boss Nuit (Pour Femme)
4augustus53 Hugo Boss Nuit (Pour Femme)
4augustus64 Hugo Boss Nuit (Pour Femme)
Het eau de parfum heeft de volgende noten:
Topnoten
“De topnoten geven uiting aan het gevoel van opwinding en verwachting van de BOSS vrouw, terwijl ze zich voorbereidt op die voor haar zo bijzondere gelegenheid. De sappigheid van witte perzik gecombineerd met de opwindende uitstraling van het waterige aldehyde-akkoord geef een fris en sprankelend effect.”
Hartakkoord
“Onder de moderne toplaag vertegenwoordigt het hartakkoord de vrouwelijke verfijndheid met een boeket van vrouwelijke jasmijn en witte bloemen, terwijl de viooltjes sensuele zachtheid meegeven.”
Basisnoten
“De basis van de geur heeft een verleidelijke kant, die zich gedurende de avond steeds verder en rijker ontvouwt, een weerspiegeling van de sensualiteit van de BOSS vrouw. In de dry down geef het kristallen mos een soort veerkrachtig echo van het sprankelende karakter van de topnoten, terwijl de warme houtsoorten en het romige sandelhout een zachtere en ook wat meer vriendelijke kwaliteit leveren.”
4augustus31 Hugo Boss Nuit (Pour Femme)
De geur is zwaar en sprankelend tegelijk. Ik ruik het friszure van de perzik, het zoetige van de bloemen en de meer zware noten van het sandelhout. Erg lekker. Het is een speelse geur. Ik draag hem met veel plezier. ‘s Avonds, maar ook overdag als ik er zin in heb! En n zoals de geur zelf zijn de flacon en de verpakking van BOSS Nuit  ontworpen met het oog op de klassieke attributen van het zwarte jurkje: gestroomlijnd, elegant, klassiek en vrouwelijk. Mooi! Wel kan ik het niet laten om toch nog een puntje van kritiek te geven… De flacon voelt namelijk toch ietwat gammer al. Het dopje klikt niet lekker er op en ja.. nee, het voelt gewoon niet zo solide. Jammer, dat is nog een puntje van verbetering.
Omdat het een eau de parfum is, blijft de geur lekker lang aanwezig. Hij wordt eigenlijk ook met het uur lekkerder! En daaraan herken je een kwalitatief goede geur. Hmm! Ik snuffel nog even verder aan mijn pols. icon knipoog Hugo Boss Nuit (Pour Femme)
Adviesprijzen
BOSS NUIT Pour Femme Eau de Parfum 30 ml €46
BOSS NUIT Pour Femme Eau de Parfum 50 ml €66
BOSS NUIT Pour Femme Eau de Parfum 75 ml €86
BOSS NUIT Pour Femme Douche gel 200 ml €29
BOSS NUIT Pour Femme Body loton 200 ml €32
BOSS NUIT Pour Femme Deodorant 150 ml €29
Boss Nuit Pour Femme is verkrijgbaar vanaf september.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten