woensdag 29 augustus 2012

Tips voor een perfecte feestje !!



Een perfect feestje op je verjaardag of omdat je gewoon zin hebt om iets te vieren!! Dat kan, maar meestal loopt het feestje niet goed en dan voel je je zo rod! Maar  met deze tips word jouw party een top Party! Dus ben je benieuwd en wil jij een geweldig feestje? Lees dan zeker verder...

Lekker voorbereiden
Stuur ruim voor je feestje een uitnodiging naar iedereen die je uit wilt nodigen. Dit kan je doen met een mailtje maar ook heel leuk met een zelfgemaakte kaart. Ga een aantal dagen voor je feest alvast boodschappen doen. Maak een lijst voor jezelf en bedenk wat je nodig hebt. Een dag van tevoren, of een ochtend of middag voor je feest kun je gaan beginnen met het bereiden van de hapjes. Dan zul je hier tijdens je feestje geen omkijken meer naar hebben en kun je heerlijk op je gemakkie gaan relaxen op je feestje.

Hapjes en drankjes

Je kunt ervoor kiezen om zelf de drankjes van je gasten in te schenken en zelf de hapjes uit te delen. Jammer genoeg zul je hierdoor vrij weinig van je feest meemaken en ben je aan het einde van de avond gesloopt. Je kunt er beter voor kiezen om deze taken te delen met je lover of een goede vriend of vriendin. Vraag hun of zij je willen helpen met alles. Nog beter is natuurlijk om een Amerikaans feest te organiseren. Laat iedereen wat meenemen en zet dit op een grote tafel. Zo kan iedereen pakken als hij of zij er zin in heeft en jij hebt er geen omkijken meer naar. Je kunt ook gewoon je drankjes op een speciale tafel zetten zodat gasten het zelf kunnen inschenken.

Stop de stiltes!

Niets is zo vervelend als er ineens een gigantische stilte valt op je feestje. Iedereen zit maar een beetje voor zichzelf uit te kijken en jij schiet hierdoor meteen in de stress! Niet doen! Wat je wel moet doen? Organiseer een leuk spel zoals twister of doe een gezellig drankspelletje. Dingen als Singstar voor op de Playstation of tennis met je Wii doen het ook heel goed op feestjes!

Opruimen

Aan het einde van elk feestje moet er ook weer opgeruimd worden. Probeer tijdens je feestje zo min mogelijk op te ruimen, maar wel alles zo logisch mogelijk terug te zetten. Spoel vuile glazen en borden bijvoorbeeld alvast om. Bepaal voor jezelf wanneer je gaat opruimen. Doe je dit dezelfde dag of avond? Of misschien toch de volgende dag? Je zult zien dat opruimen vaak vrij snel gaat. Met een paar vuilniszakken en een emmer met een sopje kom je al heel ver!

Probeer te relaxen

Ze zeggen wel eens: Oefening baart kunst! Dit geldt ook voor feestjes! Na verloop van tijd zul je meer ervaring krijgen in het organiseren van een feestje en er dus ook meer van kunnen genieten. Probeer wat meer te relaxen op je feest. Denk eraan dat je meestal alleen maar vrienden en familie uitnodigt. Wanneer het erop aan komt zullen zij je echt wel helpen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten